Cara nak ajak perempuan dating

cara nak ajak perempuan dating - Kalau setakat 2 3 hari 2 3 bulan chat dlm fb ni biasa sbb perempuan takkan senang bg no phone dia tapi dari apa yg awk cerita dah kenal dekat 1 tahun tp tkde no phone & dia uncomfortable (dia takut org office tahu you ada apa2 dgn dia) just let it go. Ia adalah satu instagram post (seminggu sekali) yang semua bisnes boleh spam mengajak orang ke acc mereka, dan hashtag itu pula meletakkan semua bisnes dalam satu tempat yang ramai orang boleh browse. I lah, perempuan ni tak suka you, cuma anggap sebagai kawan, kalau dia serius nak kawan lebih rapat tapi dia malu dia tetap akan bagi no phone dia jugak. I was so proud of my creations, setiap kali orang datang mesti ajak masuk bilik nak suruh tengok walhal bila ingat balik hodoh gila kahkahkah.